Saskia ter Welle in haar atelier in Doesburg

Stel je voor dat Saskia ter Welle met onverdeelde aandacht 1-op-1 meedenkt over de kansen om met jouw talenten een toekomst te vormen waarbij jij volop ruimte hebt om te creëeren terwijl je werk oprecht gewaardeerd wordt?

Dat zij haar beste ideeën met je deelt over hoe jij met jouw expertise en ervaring meer kan verdienen? Zodat je kunt leven van jouw passie voor ambacht?

En dat de onrust over je toekomst verdwijnt en je helderheid hebt over jouw stappen die je helpen de expert te worden die je eigenlijk al bent?

Vraag nu een gesprek aan

Wanneer heb je voor het laatst met een coach 1-op-1 over jouw creatieve toekomst gesproken?

Ontdek welke kansen er voor jou zijn om te leven van je passie voor couture vakmanschap, je bezig te houden met wat je het liefst doet en het plezier van creëren dagelijks te ervaren

Zie hoe je een eigen niche kunt benutten

Ontdek hoe je natuurlijk zichtbaar kunt worden

Kom erachter of coaching van Saskia iets voor je is

Zet de stap naar een compleet ander leven

De optie om met ons in gesprek te gaan is beschikbaar voor je als je

Professioneel actief bent in de modebranche of als je je als professional in een andere branche je wil specialiseren in couture vakmanschap in aanvulling op wat je al doet

Al lekker bezig bent, maar voelt dat er meer voor jou mogelijk is en je benieuwd bent naar wat dan precies

Ervaart dat je huidige werk onvoldoende wordt gezien en gewaardeerd

Erachter bent gekomen dat het plezier van creëeren naar de achtergrond is verdwenenen en je op zoek bent naar nieuwe inspiratie

Je coachbaar bent

Jaarlijks doen vele creatieve professionals uit verschillende hoeken (mode, kunsten, ambachtelijke makers) een aanvraag voor de coaching van Saskia ter Welle, waarvoor beperkt plaats is.

In een Zoom Call bekijk je samen met Saskia of er, zowel inhoudelijk als persoonlijk, een klik is voor coaching.

Omdat we alvast een beeld willen krijgen van wie je bent en hoe je situatie is, vragen we je, als onderdeel van de aanvraag van je call, een aantal belangrijke vragen te beantwoorden.

Na het insturen van je antwoorden hoor je van ons op korte termijn wanneer de Zoom Call zal plaatsvinden. Mochten we van mening zijn dat jouw situatie nog niet passend is, dan laten we je dat natuurlijk ook weten.

Dit zeggen (mode)professionals na hun kennismaking met couture vakmanschap:

Toevoeging aan mijn eigen werk

Ik ben begonnen met broderie d'art omdat ik erg nieuwsgierig was naar alle technieken achter deze mooie en voor mij fascinerende kunstvorm, zodat ik ze uiteindelijk in mijn eigen werk kan gebruiken.

 

Ergens gedurende het proces van deze cursus heb ik de bewuste keuze gemaakt om te stoppen met mezelf constant te vergelijken met anderen en me te richten op hoe ik mijn eigen draai aan mijn werk kan geven en er een stukje van mezelf in kan laten zien.

 

Mandy van den Berg over de opleiding Broderie d'Art

Marjolein van der Heide, Broderie d'Art

Ontdekken wat ik zelf mooi vind

Ik ben blij. Heb een super leuke opleiding doorlopen en ben trots op het resultaat. We hebben ontdekt wat ons inspireert, hoe je daar een ontwerp van maakt en hoe je dat vervolgens uitwerkt. En het is pas het begin!

 

Het belangrijkste voor mij is geweest het ontwikkelen van mijn creativiteit en ontdekken wat ik zelf nou werkelijk mooi vind en wat bij mij past.

 

Marjolein van der Heide over de opleiding Broderie d'Art

Vrijheid

Zelf heb ik ooit een confectie-opleiding gedaan, waarbij je de ontwerpen omzet in patronen uitgaande van alle standaard maten, maar niets afpast op een lijf. Nu ik zelf naailessen geef, merkte ik dat het afpassen mij altijd onzekerheid gaf. Dit hoopte ik met deze cursus te kunnen oplossen.

 

Deze cursus heeft me echter heel veel meer gebracht.

 

Naast het werken op een paspop, is deze cursus voor mij heel inspirerend geweest. Te ontdekken dat je door te mouleren kunt ontwerpen en zoveel kan uitproberen heeft mij een soort vrijheid gegeven.

 

Alles lijkt mogelijk!

 

Petra Hoepman over de online cursus Moulage

Moulage, Willy Mulderij, online cursus moulage
Marjolein van der Heide, Broderie d'Art

Zelfverzekerder

Ik heb veel beter aan leren voelen wat stof ten opzichte van de lijnen en punten van het lichaam doen. Het maakt me zelfverzekerder. Heerlijk gevoel.

 

Iets ontwerpen d.m.v. moulage is een veel directere en daardoor levendiger methode dan via patroontekenen. Letterlijk en figuurlijk geeft dat een extra dimensie.

 

Wat mij het meest aanspreekt in moulage is het tot stand laten komen tot een model. Het groeien van lappen stof tot een kledingstuk is inderdaad magisch.

 

Willy Mulderij over cursus Moulage