Dutch Couture Academy

Moulage Tops & Rokken

De meest eenvoudige manier om couture te maken.

€ 197,00

In deze korte cursus ontdek je:

 • wat moulage precies inhoudt
 • de principes van pasvorm en belijning
 • of dit proces bij je past

Creëer jouw droomontwerpen

Zowel in het Nederlands als in het Engels!

KOOP NU

De Worsteling met Pasvorm en Stijl

Heb je moeite met kleren die niet goed passen of patronen die geen uitstraling hebben? Raak je verveeld door de standaardoplossingen in reguliere patroonsystemen die steeds opnieuw worden gebruikt? 

Als modeontwerper heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van unieke, persoonlijke designs voor zowel mijn couture collecties als voor mijn privé klanten waarbij ik de techniek van moulage heb toegepast.

Toch ken ik ook dat gevoel van strijd tussen pasvorm en stijl. Ik heb allerlei verschillende patronen in mijn leven gebruikt, variërend van de BURDA en KNIPMODE tot op maat getekende patronen volgens het systeem van RUNDSCHAU en andere. En hoewel deze patronen alle 'regels' volgden, ontbrak er vaak een gevoel van eenvoud en natuurlijke flow. Totdat ik moulage ontdekte.

Vanaf de eerste kennismaking was ik verkocht!

De toepassing van de principes van moulage zijn alles-veranderend voor mij geweest. Ik werd de wereld van mijn eigen verbeelding ingetrokken en leerde rechtstreeks ontwerpen vanuit mijn gevoel en intuïtie. Deze ervaring ben ik al gauw gaan delen door het geven van cursussen, zodat ik de blijdschap van het werken door middel van moulage kon delen met andere creatievelingen!

Ik zou mij vereerd voelen om ook jou te helpen de gereedschappen te vinden waarmee jij jouw ontwerpen met vertrouwen en gemak kunt realiseren.

Zou jij graag beter passende kleding willen maken en verlang jij ernaar je creativiteit uiting te geven in unieke ontwerpen? Zou jij met creatieve oplossingen willen komen voor standaard kledingstukken? Zoek jij naar een manier om je eigen interpretatie te geven aan een klassieke garderobe? Zou jij kleding met WOW-factor willen maken?

Dan ben je op de juiste plek!

Breid je vaardigheden uit met deze creatieve couture techniek. Ontwikkel innovatief inzicht in het DNA van kledingstukken en maak een volgende stap!

Misschien is het jouw droom om je eigen garderobe te maken. Misschien zoek je naar genoeg zelfvertrouwen om nu eindelijk je eerste collectie te gaan ontwerpen. Of misschien die avondjurk voor een gala of opera avond. Moulage zal je helpen om dit te realiseren.

Maar ook als je zoekt naar een creatieve uitlaatklep naast een saaie baan is moulage fantastisch. Of zelfs als je gewoon op zoek bent en nieuwe dingen in jezelf en voor je leven wil ontdekken; of als je aangetrokken wordt door kwaliteit en creativiteit en bang ben voor middelmatigheid en verveling ...

Dan is het tijd voor een nieuwe realiteit!

SPECIALE AANBIEDING

Laat mij met jou de principes en de schoonheid van moulage laten zien

die jou geïnspireerd, vaardig en creatief maken

KOOP NU

Details & Wat is Ingegrepen

In Moulage Tops & Rokken leer je de principes van pasvorm en belijning leren door het mouleren van tops en rokken. Stap-voor-stap neem ik je mee in het ontwerpproces. We voegen wat sjeu toe uit de wereld van Japanse patroontechnieken en geven praktische naaitips waar van toepassing. We helpen je om de juiste stof te kiezen en hoe je het patroon uitwerkt voor jouw unieke ontwerp!

Echte informatie, echte video, het echte verhaal

 • Vier wekelijkse lessen Februari 2021
 • Extra: patroon-en naaitips
 • Toegang tot lesmateriaal tot 15 maart 2021 (zodat je op een voor jou geschikt moment kunt kijken)
 • Stap-voor-stap proces
 • Live V&A in de 2e en 4e week
 • Privé FB groep om contact te leggen met andere cursisten (optioneel)

Deze cursus is perfect voor iedereen die:

01

zijn/ haar vaardigheden wil opvijzelen

door beter begrip van DNA van een kledingstuk

02

eenvoudig patronen wil maken

spaar tijd (en geld)

03

unieke ontwerpen wil realiseren

jouw esthetiek, jouw stijl

04

zichzelf wil uitdagen

wordt een expert op jouw vakgebied

05

een couture techniek wil leren

raak geïnspireerd, en boor je creativiteit aan

Wat anderen zeggen over de introductie Moulage

Clear and instructive video's

"The videos were very clear and instructive. No problem to understand the principles of the Technik. You motivate to be creative and try something new."

BETTINA, Austria

Inspiring

"'Saskia always has such a warm smile. You can tell she really cares about her students and teaching and inspiring us with our designs!"

CONNIE CHOO, Japan

Wat anderen zeggen over de introductie Moulage

Inspirerend en helder

"Ik vond de cursus erg leuk! De filmpjes zijn erg inspirerend en helder. De uitleg is goed en duidelijk. Ik hoopte op de link naar ontwerpen en heb die zeker gekregen. Ik raad iedereen aan die kennis wil maken met Moulage , maar ook degene die Moulage willen gebruiken in hun ontwerpen deze cursus zeker aan. Het enthousiasme en creativiteit is erg aanstekelijk!’"

SILVIA BERNTS, Nederland

Uitproberen op mijn eigen tempo

"Was al langer op zoek naar iets wat me weer bij het plezier en de voldoening van het maken van kleding terug bracht. Heel verhelderend en zeker enthousiasmerend. De wijze waarop je het online uitlegt is voor mij perfect. Ik kan op mijn eigen tempo het volgen en uitproberen. Echt super!Moulage betekent voor mij vrijheid en plezier in het maken van echt goed passende kleding.’

BRIGITTE KOENDERS, Nederland

About Dutch Couture Academy

Hoi! Mijn naam is Saskia ter Welle (Couture Designer en oprichter van Dutch Couture Academy)

Als je mij vraag waar ik blij van wordt, dan is dat ontwerpen vanuit mijn gevoel en mooie en inspirerende kleding maken.

Ik houd ervan om met aandacht voor detail te werken en blijf mijzelf continu uitdagen om nieuwe dingen te leren. Ik houd van mijn werk en wil mijn passie voor couture graag met jou delen.

Speciale Bonussen

Benut je tijd goed!

CERTIFICAAT

Wij honoreren je inzet met een certificaat als je binnen de cursus termijn alle opdrachten inlevert.

VIDEO

In ruil voor een review ontvang je een speciale video over het maken van een blouse.

BLUEPRINT TO UNIQUE DESIGN

Onze gewaardeerde introductie moulage Korset Maken (alleen voor de eerste 10 aanmeldingen!)

Aanmelding Moulage Tops & Rokken

Order Summary
Moulage Tops & Skirts January 2021

I acknowledge that I've read and agree with the Terms of Service.

 • 30-DAY MONEY-BACK GUARANTEE
 • SECURE CHECKOUT