Stijg boven jezelf uit met het
Couture Craft Membership

Internationale Studieweek, The Haute Couture Craftsmanship Concept

Vind jij het lastig om jezelf en je werk echt te laten schitteren in de modewereld?

Voel je je verloren in de menigte, niet wetend wat je moet laten zien om echt op te vallen?

Heb je moeite om financieel onafhankelijk te worden en ben je te afhankelijk van subsidies of een baan?

Vraag je je af hoe je je kunt onderscheiden van anderen en een blijvende indruk kunt maken?

Dan is het tijd om jouw unieke, persoonlijke en authentieke stijl te ontdekken en te versterken.

Bij het Couture Craft Membership krijg je de tools, kennis en ondersteuning die je nodig hebt om jouw creatieve visie werkelijkheid te maken. Ontwikkel je eigen signatuurstijl en onderscheid jezelf met vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Sluit je aan bij onze community van gepassioneerde modeprofessionals en ontdek hoe je:

- Je werk moeiteloos kunt presenteren en indruk kunt maken op de modewereld.
- Jouw unieke ontwerpen kunt laten opvallen en gewaardeerd worden.
- Financieel onafhankelijk kunt worden door jouw creatieve talenten te benutten.
- Een sterke, persoonlijke stijl kunt ontwikkelen die jouw werk onderscheidt van de rest.

Transformeer jouw carrière en ontdek jouw volledige potentieel met Couture Craft Membership. Sluit je vandaag nog aan en laat de wereld zien wat je in huis hebt!

Met trots introduceren wij Couture Craft: ons exclusieve lidmaatschap, speciaal ontworpen om jouw creatieve proces nieuw leven in te blazen. Ontvang elke maand nieuwe technieken en opdrachten, geïnspireerd door de laatste trends, en word deel van een inspirerende community die je ondersteunt en uitdaagt om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Ervaar de Magie van Mode

Waar het om draait

Bij Dutch Couture Academy weten we dat mode zoveel meer is dan alleen naaien en borduren. Het is een wereld vol creativiteit, ambitie en oneindige mogelijkheden.

 

 • Passie: De hartslag van elk meesterwerk. Jouw liefde voor mode drijft je om telkens weer iets unieks en adembenemends te creëren.
 • Vakmanschap: De kunst van perfectie. Het beheersen van technieken tot in de puntjes, zodat je elk detail met precisie kunt vormgeven.
 • Voortdurend Verbeteren: Het streven naar groei. Altijd op zoek naar manieren om je vaardigheden te verfijnen en je inzichten te verdiepen, zodat je blijft evolueren als ontwerper.

 

Bij ons draait alles om het ontdekken en versterken van jouw unieke stijl. Samen tillen we jouw creaties naar een hoger niveau en laten we de modewereld jouw vakmanschap bewonderen.

Jouw Potentieel is Oneindig Groot ...

We geloven in de kracht van artistieke ontwikkeling en het aanboren van jouw unieke creativiteit.

 

 • Creatieve Groei: Ontdek nieuwe manieren om je verbeelding tot leven te brengen. Bij ons leer je niet alleen de technieken, maar ook hoe je jouw creatieve visie kunt omarmen en versterken.
 • Oplossingsvaardigheden: Ontwikkel het vermogen om uitdagingen om te zetten in kansen. Door je creativiteit te stimuleren, leer je innovatieve oplossingen te vinden voor elk ontwerpprobleem.
 • Scherp Ontwerp: Ontwikkel een oog voor detail en esthetiek. Bij ons leer je hoe je een goed ontwerp herkent en creëert, zodat je werk niet alleen technisch perfect, maar ook visueel verbluffend is.

 

Wij helpen je om je volledige creatieve potentieel te ontketenen en je artistieke vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Samen maken we van jouw visie een realiteit die indruk maakt.

Niche and revenue models
Couture Craft Essentials abonnement couture ambachten

Essentials

Begin jouw avontuur in couture ambacht

- met elke maand nieuwe technieken en invalshoeken die je creativiteit prikkelen.

- met praktische opdrachten die je meteen in je eigen werk kunt toepassen

- en groei stap voor stap in je vakmanschap

Start vandaag: Ontdek de kunstenaar in jezelf en laat je creaties schitteren!

 

 

Couture Craft Pro

Pro

Ontwikkel je verder in couture

- door nooit te stoppen met leren

- door te blijven groeien

- met een combinatie van online lessen met inspirerende offline workshops.

- met exclusieve voordelen: Regelmatig kortingen op specifieke materialen en 20% korting op alle cursussen van Dutch Couture Academy.

Elite

Versnel je groei en realiseer je droom

- alles van Essentials en Pro

- en daarnaast Premium voordelen, zoals persoonlijke 1-op-1 gesprekken, uitgebreide portfolio beoordelingen, en hoogwaardige materialen pakketten elk kwartaal

- met een versnelling van je groei til je je creativiteit naar het hoogste niveau.

Opera Paris kostuums

Vind Jouw Unieke Stem met CoutureCraft

Misschien ben je al jaren op zoek naar wat jouw werk echt uniek maakt.

 

Het vinden van je eigen, onderscheidende plek in de creatieve wereld is een reis van experimenteren, leren en, het allerbelangrijkste: deze nieuwe inzichten toepassen in je werk.

Maar juist dat laatste schiet er vaak bij in. Wanneer vind je de tijd om dit te doen? En waar begin je?

 

Stel je voor: je omarmt volledig je eigen voorkeuren. Niemand kan je dan nadoen. Jouw werk wordt dan écht uniek, écht JIJ.

CoutureCraft biedt niet alleen een frisse invalshoek, maar ook de motivatie en structuur om daadwerkelijk aan de slag te gaan en je creativiteit te laten bloeien.

 

Start jouw reis naar authentiek vakmanschap vandaag en ontdek de kunstenaar in jezelf!

Vind je Tribe en Groei

Mensen om je heen zijn vaak wel geïnteresseerd in wat je doet, maar begrijpen niet altijd alles.

 

Daarom is het zo waardevol om te sparren met andere creatieve professionals.

 

Samen overwin je praktische hindernissen, vergelijk je werk en leer je met flair je eigen stijl te presenteren.

 

Dit geeft je zelfvertrouwen.

 

En met dat zelfvertrouwen durf je grotere stappen te zetten.

Sluit je aan bij CoutureCraft en ontdek hoe de kracht van een gemeenschap je helpt om te groeien en te schitteren.

Ontdek je Creatieve Flow

Creatieve professionals geven vaak les aan anderen, waardoor hun eigen creatieve proces op de achtergrond raakt.

 

CoutureCraft geeft je elke maand de boost die je nodig hebt om met een nieuwe techniek aan de slag te gaan. Zodat je weer met plezier gaat creëren en in de ‘flow’ komt. WOW!

 

Soms is de techniek nieuw, soms al bekend, maar altijd krijg je een opdracht die past bij waar jij nu staat. Zonder stress. De opdrachten zijn waardevol, maar geheel facultatief.

 

Ontketen je creativiteit en geniet weer van het maakproces met CoutureCraft!

Wat zeggen anderen over Dutch Couture Academy?

Als vakdocent op een modeopleiding is het belangrijk jezelf technisch te blijven ontwikkelen. Met deze cursus heb ik mijn eigen niveau omhoog gekregen en heb ik veel nieuwe couture technieken geleerd. Door alles met de hand te doen heb ik ontdekt dat je heel verfijnd kan werken; dit hoop ik ook aan mijn studenten over te kunnen brengen.

Marieke FlipseMarieke Flipse

Wat ik tijdens deze cursus heb ontdekt, is dat er veel kleine nuances, details en precisie komen kijken bij het maken van een goed kledingstuk. Er gaat ook veel werk en bewerking zitten in het maken van een goed kledingstuk en ik heb geleerd om van het proces te genieten en niet alleen van het resultaat.

Connie ChowConnie Chow

De online cursus zit boordevol informatie over verschillende methoden (meer dan ik had verwacht). Wat ik leuk vind aan dit programma is dat het me aanmoedigt mijn mouwen op te stropen en dat het mij laat experimenteren; dat het mijn hersenen “dwingt” om buiten de gebaande paden te denken.

Andrea Gösi-CsataAndrea Gösi-Csata

Ik realiseerde me dat het voor mij op dit moment niet de snelheid en de hoeveelheid projecten is die telt, maar het feit dat ik mijn naald en garens en stof in mijn hand houd en iets maak...

Elvira LoomansElvira Loomans

Er is natuurlijk moed voor nodig om je in te schrijven voor een cursus op dit niveau als je geen professional bent, in eerste instantie durfde ik dat niet. En toch ik heb het gedaan, het was fantastisch! Vanaf het maken van het patroon op mijn lichaam door middel van moulage (dat deed Saskia) tot het opzetten van de knopen was het een bijzondere ervaring. Veel geleerd en hard gewerkt. Saskia is pas tevreden als het echt goed is en zij begeleidt haar cursisten op een inspirerende manier om dat te bereiken.

Brigitte van HamBrigitte van Ham

Ik volg u eigenlijk al een paar jaar maar door mijn thuissituatie was het niet mogelijk om naar Doesburg te komen voor een opleiding. Nu het online is , dus ook op eigen tempo en op een moment dat het mij past, zelfs ’s nachts, en ook meer betaalbaar en zonder van huis weg te moeten zijn een hele week, is dit voor mij ideaal. Dat heeft de doorslag gegeven om het avontuur nu wel aan te gaan

Nicole PeetersNicole Peeters

Couture Craft Membership:

Waar Jouw Creativiteit een Levensstijl Wordt

Herontdek je passie en blijf in de flow met maandelijkse technieken die je creatieve reis inspireren en vernieuwen.

Geen stress, alleen puur plezier in creëren

Hai, mijn naam is Saskia ter Welle

Modeontwerper en oprichter van Dutch Couture Academy

Mijn liefde voor mode ontstond al in mijn kindertijd, maar pas op mijn vijftigste realiseerde ik mijn eerste couture show. Inmiddels, na vijf shows, en meer dan 12 jaar lesgeven, heb ik vele cursisten en stagiaires uit de hele wereld in mijn studio mogen verwelkomen. Elke keer zie ik hoe bijzonder hun werk wordt wanneer ze met kennis van zaken en creatieve vrijheid zich binnen hun vakgebied gaan bewegen.

Het is mijn doel om jou te inspireren het beste uit jezelf te halen. Of je nu net begint of al jaren bezig bent, het is nooit te vroeg of te laat om jouw droom in de mode waar te maken.

Droom het. Maak een plan. En leef ernaar!

Sluit je aan bij het Couture Craft Membership en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw creatieve toekomst.

Bruidstoilet, Saskia ter Welle Couture, Al Aire borduurwerk

Kies Jouw Membership Level:

Essentials

Normale Prijs €39

29 . 00

/maand

Beginnende Professionals/Amateurs
 • Elke maand een online les in couture vakmanschap, ontwerp of een nieuwe bron van inspiratie
 • Elke maand een facultatieve opdracht die je uitdaagt om het geleerde in je eigen werk toe te passen
 • Elke maand een ZOOM call waarin je vragen kunt stellen en netwerken

Pro

Normale Prijs €129

99 . 00

/maand

Perfect voor
Professionals
 • Alles van Essentials
 • Eén Live Workshop/Kwartaal
 • Extra Tutorials en
  Video's
 • Korting op
  Materialen
 • 20% Korting op
  Cursussen
  Dutch Couture Academy

Elite

Normale Prijs €349

299 . 00

/maand

Luxe en met een
Persoonlijk Advies
 • Alles Pro
 • 2 Portfolio Reviews / jaar
 • 1-op-1 Gesprek & Doelen
 • Luxe Materiaal Pakketten
 • Couture Week
  Doesburg
 • Uitnodiging Salon Presentatie
Opera Garnier Paris, kostuum atelier

Veelgestelde Vragen

Wat is het Couture Craft Membership?Couture Craft is een exclusief membership (lidmaatschap) van Dutch Couture Academy dat is ontworpen om mensen met een passie voor ambacht binnen mode en couture uit te dagen, te inspireren en te ondersteunen. Het biedt verschillende niveaus voor beginners en voor hen die zichzelf op hoog niveau verder willen ontwikkelen.

Voor wie is het Membership bedoeld?Couture Craft is voor iedereen die geïnteresseerd is in couture, van gemotiveerde amateurs tot professionele couturiers die hun vaardigheden en kennis willen verbeteren op het snijvlak van naaien, borduren, patronen ontwikkelen en moulage. Het is geen cursus, maar een inspirerend begeleidingstraject voor wie al lekker op weg is in een ambachtelijke of kunstzinnige richting met textiel/mode of iets dergelijks.

Hoe kan ik mij aanmelden voor Couture Craft?Je kunt lid worden van Couture Craft door het lidmaatschapsniveau te kiezen dat bij je past en op de knop “Ja, ik meld mij aan” op deze pagina te klikken.

Hoe gaan de live workshops in zijn werk?Elk kwartaal worden er workshops gehouden in ons atelier met verschillende thema's en technieken. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging en kan je aanmelden als je gratis wil deelnemen.

Wat als ik de live workshop(s) niet kan bijwonen? Hoewel het bijwonen van live workshops nuttig is, hebben alle leden toegang tot aanvullende tutorials en video's om hun leerproces te verbeteren. Internationale Pro-leden kunnen één online cursus per jaar kiezen in plaats van de live workshops. 

Hoe kan ik de kortingsbonnen gebruiken?Kortingsvouchers voor online cursussen worden verstrekt via je ledenaccount. Je kunt deze kortingen toepassen tijdens het afrekenen.

Wat voor materialen zitten er in de pakketten die elk kwartaal ter beschikking worden gesteld aan de Elite leden?De materialen pakketten voor Elite-leden bevatten stoffen en tools van hoge kwaliteit om je coutureprojecten en leerervaring te ondersteunen

Wat houdt de couture week in Doesburg in?De coutureweek is een intensieve, ervaringsgerichte week in de Saskia ter Welle Couture studio, exclusief voor Elite-leden. Het biedt technieken en persoonlijk mentorschap in een inspirerende omgeving met gelijkgestemden op het snijvlak van kunst, couture en broderie d'Art.

Hoe loopt de facturering?Lidmaatschapskosten worden maandelijks gefactureerd voor de duur van minimaal 1 jaar. Daarna kan het lidmaatschap elke maand worden opgezegd.

Kan ik mijn lidmaatschap elk moment opzeggen?Ja, je kunt je lidmaatschap op elk moment annuleren via je ledenaccount. De minimale duur van het lidmaatschap is 1 jaar. Daarna kan het lidmaatschap per maand worden opgezegd.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursusinhoud?De toegang tot de inhoud van de lessen vervalt zodra het lidmaatschap is opgezegd.

Wat kan ik doen als ik nog meer vragen heb?Mocht jouw vraag hier niet zijn beantwoord, stuur dan een mail naar saskia@saskiaterwelle.nl
We zullen zo spoedig mogelijk bij je terugkomen met een antwoord.

Succes van een Cursist

Ik ben blij dat ik de fantastische kans krijg om in Oekraïne te wonen terwijl ik online studeer aan de Dutch Couture Academy. Ik heb me ingeschreven voor de online cursus “Flowers for Fashion” omdat het iets geheel nieuws biedt voor mij, en ik sta te popelen om mijn kennis te vergroten en te verbreden. De cursus bleek enorm boeiend en informatief te zijn, en gaf een schat aan nieuwe inzichten in de kunst van het creëren van bloemen. Ik ben dankbaar voor de toegankelijkheid van de lessen. Mijn belangrijkste ervaring is de aanmoediging om onbevreesd verschillende technieken te combineren voor een optimaal resultaat. Ik denk dat deze cursus ideaal is voor mensen op elk niveau, of het nu beginners of ervaren couturiers zijn, omdat het ongetwijfeld waardevolle nieuwe vaardigheden bijbrengt.

Diana ChapDiana ChapSieraden ontwerper

Welk Membership Kies Jij?

Essentials

Normale Prijs €39

29 . 00

/maand

Beginnende Professionals/Amateurs
 • Elke maand een online les in couture vakmanschap, ontwerp of een nieuwe bron van inspiratie
 • Elke maand een facultatieve opdracht die je uitdaagt om het geleerde in je eigen werk toe te passen
 • Elke maand een ZOOM call waarin je vragen kunt stellen en netwerken

Pro

Normale Prijs €129

99 . 00

/maand

Perfect voor
Professionals
 • Alles van Essentials
 • Eén Live Workshop/Kwartaal
 • Extra Tutorials en
  Video's
 • 20% Korting op
  Cursussen
  Dutch Couture Academy
 • Korting op
  Materialen

Elite

Normale Prijs €349

299 . 00

/maand

Luxe en met een
Persoonlijk Advies
 • Alles Pro
 • 2 Portfolio Reviews / jaar
 • 1-op-1 Gesprek & Doelen
 • Luxe Materiaal Pakketten
 • Couture Week
  Doesburg
 • Uitnodiging Salon Presentatie

© 2024 Dutch Couture Academy Copyright